Frontpage New – Dansk

Optimer dit workflow med bedre vagtplaner

Med fokus på at forbedre arbejdsprocessen ved vagtplanlægning og vagtplaner.
mockupplangy

Omstil til en mere effektiv måde at lave vagtplaner på

Vi har ikke opfundet den dybe tallerken – men vi har genopfundet vagtplanlægning. Med Plangy kan du nemlig sige farvel til timevis af planlægning i Excel, og goddag til en ny og intuitiv måde at lave vagtplaner på.

Super brugervenligt

Plangy er en intuitiv platform, hvor du nemt og simpelt kan håndtere vagter og vagtplaner.

Vagtplan skabeloner

Reducer det manuelle arbejde, ved at lave og genbruge vagtplan skabeloner i Plangy.

Visuelt overblik

Skab et bedre overblik ved at tildele vagttyper og personalegrupper farvekoder.

Statistisk indsigt

Få et statistisk overblik over vagter i de forskellige personalegrupper og vagttyper.

Opret en vagtplan på rekordtid - nemt og simpelt

Med Plangy kan du nemt, hurtigt og simpelt lave vagtplaner, der fungerer – helt automatisk. Med Plangy kan I spare oceaner af tid på administration, som I kan bruge på andre, vigtigere opgaver. Og det er uanset, om I bruger Excel vagtplanlægning skabelon eller andre tidskrævende metoder.

Når du først har oprettet en vagtplan, kan du gemme den som skabelon. På den måde kan du bruge din vagtplan igen og igen.

Er der noget, der skal rettes til? Du kan nemt justere dine vagtplaner i det intuitive værktøj. Det betyder, at du ikke skal starte forfra måned efter måned, og du kan bruge din tid på vigtigere opgaver.

Intuitiv HR-funktion gør det nemt at administrere medarbejdere på tværs af afdelinger

I Plangy får du en HR-funktion, der gør det nemt for dig at oprette og tildele forskellige personalegrupper til dine medarbejdere.

Det betyder, at du nemt selv kan skabe en struktur, så jeres vagtplaner passer perfekt til jeres arbejdsplads – også selvom der er meget at tage højde for. Når først du har plottet informationen ind, sørger Plangy nemlig for resten.

Med Plangy har administration aldrig været nemmere. Du kan blandt andet oprette vagttyper, som kan bruges til eksempelvis at definere, hvilke arbejdsfunktioner medarbejderen skal dække på en given vagt.

Når du har lavet din vagtplan, kan du tilmed helt automatisk allokere dine medarbejdere til vagter, der er baseret på hver enkelte medarbejderes arbejdspræferencer.

Statistisk indsigt, der giver dig det fulde overblik

Med Plangy er du garanteret aldrig at miste overblikket. Her får du nemlig det forkromede overblik over alt fra fravær, løn, vagter og meget mere. Det betyder, at du får dybdegående indsigt, der gør det nemmere at drive en sund, velfungerende organisation.

Du bestemmer selv, hvor detaljeret et overblik du vil have. I Plangy kan du se alt lige fra detaljer om den enkelte medarbejder til større sammenhænge som fravær i afdelinger.

Plangy kan justeres, så det passer til jer. Derfor bestemmer du også selv, om du vil se statistikker baseret på hver måned eller mellem specifikke datoer. Det betyder, at du altid nemt kan finde de informationer, du skal bruge – og så kan statistikken selvfølgelig downloades som PDF eller Excel.

Få overblik over medarbejdernes løn og dine samlede omkostninger i din online vagtplan

Når du bruger Plangy, kan du nemt angive forskellige rater for timeløn og fast månedlig løn. Det betyder, at det er nemt at planlægge og beregne løn – også selvom I har ansatte på flere forskellige vilkår.

De enkelte lønsatser tildeles nemlig de specifikke medarbejdere eller personalegrupper, der er i din virksomhed eller organisation. Og så kører resten mere eller mindre automatisk. Det er nemt, bekvemt og sikrer dig det store overblik over løn og dine omkostninger.

Blog og nyheder

Mere end 4390 bruger Plangy
Vores kunder og brugere vil altid være i højeste prioritet. Læs hvad kunderne siger om Plangy.