Status Monitor Name Uptime
Server status OK Plangy System 99.991 %
Updated at 4:17 pm

En ny og forbedret Plangy

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Plangy V2

I løbet af de sidste 12 måneder har vi arbejdet på en ny og forbedret version af Plangy. I den nye opdatering introducerer vi bl.a. et nyt design, redesignet logo og opgradering af basis funktioner i platformen. Vi har gentænkt og gennemarbejdet stort set alle aspekter af Plangy – helt fra de mindste detaljer til de større funktioner.

Vi har lyttet til vores kunders forespørgsler og forslag til et bedre vagtplan system, og forsøgt at skabe en ny version, som gerne skulle bringe glæde og brugbarhed til brugerne af Plangy.

Opgradering af funktioner

Hele kernen og hovedfunktionaliteterne i Plangy har fået en større opgradering. Vi har løst de alle bugs fra V1, samt tilføjet en del ekstra funktioner, som gør hele flowet i systemet en takt mere flydende og intuitiv.

Vagtplanlægning

I Plangy V2 er det nu muligt at at duplikere og slette en hel række vagter ad gangen. Det er derfor nemt at lave store og omfattende vagtplaner, med mange medarbejdere.

Derudover har vi tilføjet en funktion, som gør det muligt at gemme vagtplaner som skabeloner. Du kan derfor genbruge dine tidligere vagtplaner, og spare tid på dobbeltarbejde.

Auto udfyld

En af de helt store ændringer i Plangy, er automatisk udfyld af medarbejdere. Med denne funktion er det muligt, at fylde medarbejdere i en vagtplan på blot få sekunder.

Vagtplanen skal laves på normalvis, men i stedet for at tildele vagterne til bestemte medarbejdere, skal du blot lade vagterne stå som “åbne vagter”.

Med et enkelt tryk på musen, vil vores smarte algoritme indsætte medarbejdere til de åbne vagter, baseret på medarbejdernes arbejdspræferencer og tilgængelighed. 

Vagtbytte

Hele vagtbytte flowet er blevet gentænkt. Medarbejderne kan nu bytte vagter mellem hinanden, uden accept fra en leder eller administrator.

Det er også muligt for medarbejderne at frigive deres vagter både lokalt og globalt. Frigiver de en vagt lokalt, vil vagten blive tilgængelig i deres egen afdeling. Frigiver de globalt, vil vagten blive tilgængelig for alle afdelinger i organisationen.

Ønsker man ikke at medarbejderne frit kan bytte og frigøre sig fra vagter, kan man indstille på afdelingniveau om hvorvidt vagtbytte og frigørelse skal godkendes af en leder.

Book en demo

Er du i tvivl om Plangy er det rette system til din virksomhed? Book en demo og få en komplet gennemgang af Plangy.

Opgradering af interface

Vi kan glædeligt byde vores kunder et sprit nyt interface! Alle dele af platformen har fået en overhaling og et mere konsistent design. Vi har gjort stor dyd i at designe platformen ud fra alt feedback vi har fået gennem årene.

Vi håber at det nye design både giver medarbejderne og lederne en bedre og mere intuitiv oplevelse af Plangy.

Mere at udforske

Nyhed

Danmarks største HR messe 2021

Træfpunkt 2021 Efter 1,5 år med covid-19, er den årlige HR messe, Træfpunkt, tilbage igen. Træfpunkt bliver afholdt af Dansk HR, som hvert år inviterer

Læs mere