Vagtbytte

Vagtbytte ved fingerspidserne

Spar den administrative tid, og giv dine medarbejdere friheden til at bytte vagter mellem hinanden.

Vagtbytning har aldrig været nemmere

Vagtbytning

Giv dine medarbejdere mere frihed under ansvar, og spar samtidig dig selv for en masse administrativt arbejde. Med Plangy får medarbejderne mulighed for at bytte vagter mellem hinanden, så du sparer en masse tid, og medarbejderne ikke skal forbi et tredje led. Det er selvfølgelig også muligt fortsat at bevare kontrollen, ved brug af regler, som kontrollerer hvorvidt anmodninger om vagtbytte, først skal godkendes af en leder.

Godkendelse fra leder

I Plangy er vagtbytte en standard funktion, som kommer med vagtplansystemet, uanset hvilket version der anvendes. Fra administrationspanelet, under indstillinger for den enkelte afdeling, er der mulighed for at angive om vagtbytte først skal godkendes af en leder eller ej. Hvis der findes adskillige afdelinger, er der dermed mulighed for at differentiere valget på den enkelte afdeling.

Er Plangy det rigtige fit for din virksomhed?

Book en demo præsentation af Plangy inden du bliver kunde.

Nem vagtbytte

Vagtbytte for medarbejderne har aldrig været nemmere. Den enkelte medarbejder kan direkte fra vagtplanen, klikke på sin vagt, og søge efter den vagt, som de ønsker at bytte med. Når anmodningen er sendt, få den anden medarbejder anmodningen direkte i vagtoversigten, hvor de har mulighed for at acceptere eller afvise.

Mere end 4390 bruger Plangy
Vores kunder og brugere vil altid være i højeste prioritet. Læs hvad kunderne siger om Plangy.