Tidsregistrering

Tidsregistrering har aldrig været nemmere

Lad dine medarbejdere registrere tid og pauser med vores app.

Plangy klarer det manuelle arbejde

Tidsregistrering

I Plangy er det muligt automatisk at registrere hvornår medarbejderne starter og slutter sine vagter, og lederen kan nemt få et overblik over den registrerede tid. Når medarbejderne stempler ind online, ved hjælp af det online stempelur, så registreres tiden automatisk. Det er også muligt at aktivere geolokation i Plangy, som kan forhindre en medarbejder i at stemple ind, hvis de befinder sig uden for en given radius fra arbejdspladsen. Alt denne data er tilgængelig for lederen, så de altid har det fulde overblik over ressourcerne.

Online tidsregistrering

I Plangy er det muligt for medarbejderne at stemple ind online, både fra en mobiltelefon og PC. Når medarbejderen stempler ind, registreres det automatisk i Plangy, og er tilgængeligt for den nærmeste leder i organisationen. Lederen har dermed det fulde overblik over sine medarbejdere, samt de ressourcer der bliver brugt i afdelingen.

Er Plangy det rigtige fit for din virksomhed?

Book en demo præsentation af Plangy inden du bliver kunde.

Komplet overblik

Når medarbejderne stempler ind online, registreres tiden automatisk i Plangy. Den nærmeste leder har fra sin egen profil i Plangy, overblikket over den registrerede tid, således de nemmere kan holde kontrol over anvendte ressourcer. 

Mere end 4390 bruger Plangy
Vores kunder og brugere vil altid være i højeste prioritet. Læs hvad kunderne siger om Plangy.