Avanceret
medarbejder statistik

Få et komplet overblik over
vagter, løn, medarbejdere mm.
Opret konto Book en demo

Værdifuld indsigt i din virksomhed

Optimer processerne i din virksomhed med statistisk indsigt i medarbejdere, vagter, fravær og løn.

Statistik - Vagter

Få et statistisk overblik over alle gennemførte, kommende, godkendte og ikke godkendte vagter med vores statistik modul. I statistikken vil du kunne få et overblik på månedsbasis, årsbasis eller mellem to datoer.

Generelt er det en god idé at bruge statisikken som et supplerende værktøj i din virksomhed, da det kan give en god indsigt i bl.a. medarbejder performance.

Statistik - Fravær og ferie

I Plangy får du også muligheden for at få et statistisk overblik over hvert enkelt fraværstype, samt antal timer og vagter der er noteret under fraværstypen.

Statistik - Løn

I statistisk modulet kan du også få et overblik over lønninger og løntillæg. Det er især en fordel at benytte sig af statistik modulet, hvis man har timelønnede medarbejdere, og har behov for at se hvor meget den eneklte medarbejder skal aflønnes.

Detaljeret medarbejderstatistik

Udover at kunne se statistikken på afdelingsniveau, er det også muligt at se statstikken for den enkelte medarbejdere. Inde på den enkelte medarbejdere, kan du se hvilke dage medarbejderen har haft vagter, samt fravær og overarbejdstimer.