Online vagtplan
og planlægning

Automatiser vagtplanlægning for flere
hundrede medarbejdere med blot ét klik.
Opret konto Book en demo

5 funktioner der gør vagtplanlægning nemmere

Vi fokuserer i høj grad på vagtplanlægning og udvikler konstant på nye funktioner, som gør hverdagen mere effektiv for både du og dine medarbejdere.

Automatisk vagtplanlægning

Med vores vagtplan maskine, kan du effektivt lave vagtplaner for flere hundrede medarbejdere på samme tid. Autovagtplanlæggeren gør det muligt at tildele vagter til dine medarbejdere baseret på deres arbejdspræferencer og personalegruppe.

Arbejdspræferencer fungerer på den måde, at lederen kan definere hvornår en medarbejder skal kunne stå til rådighed på ugen. Medarbejderen kan herefter selv angive deres arbejdspræference på en specifik dato.

Vagtplan skabeloner

Når du laver en vagtplan i Plangy, kan du altid gemme den som en skabelon samt navngive den. Skabelonen kan så hentes frem igen, næste gang du skal lave en vagtplan for en anden periode.

Sker der ændringer i strukturen i din vagtplan, kan du altid redigere og modificere skabelonen.

Vagtbytte

I vores vagtplan system, har vi gjort det nemt for medarbejderne at bytte vagter med hinanden og på tværs af afdelinger.

For at bytte vagt, skal medarbejderen blot trykke på den vagt de vil bytte væk og derefter vælge den vagt de vil bytte til. Når modparten har accepteret, vil ændringen ske automatisk i systemet.

Vagttyper

Har du i virksomheden forskellige arbejdsroller eller arbejdsfunktioner, er det en god idé at benytte vores vagttyper. Med vagttyper kan du nemlig definere hvilken arbejdsfunktion en bestemt vagt skal bære præg af.

En vagtype kunne f.eks. være "Skrænk", hvor medarbejderen så skulle stå ved skrænken i en bank og tage imod kunder, eller "Stuegang" hvor lægen skal befinde sig på hospitalets stuegang. Se case eksmpler på en bank og et hospital.

Vagtyper kan du selv definere, som det passer din type virksomhed eller organisation.

Apple, Microsoft og Google kalender

Dine medarbejdere kan nemt integrere deres vagtplaner ind i deres mobile enheder, ved at sætte Plangy op i deres kalender program.

Hver medarbejder har en unik URL, som de skal taste ind i deres kalender program, som herefter vil indlæse alle deres vagter fra Plangy. Sker der en ændring i deres vagter, vil dette automatisk opdateres på deres enhed.

For at bytte vagter, skal man dog stadigvæk logge ind på ens profil i Plangy og anmode om vagtbytte.